Ezt a receptet 1 hét leforgása alatt már másodszor sütöm,
mert az első olyan gyorsan elfogyott,hogy nem sikerült
lefotózni:) Az eredeti recept INNEN van, én kicsit
egyszerűsítettem rajta, és kihagytam a sajtkrémes réteget.
Először azért, mert annyira bizarr állaga volt a tésztának,
konkrétan olyan, mint egy sűrű palacsintatészta, hogy nem
jósoltam nagy jövőt a készterméknek, hát mondom én
nem dobok ki még egy adag krémsajtot is a kukába. Aztán
meglepő módon mégsem ott végezte a süti ,mert amolyan tejespite
módjára megsült ebből a lehetetlen híg állapotából:)
Aztán mivel ízre meg pont elég volt rá a friss eperpüré,
másodszorra már direkt nem tettem rá a krémsajtot.
Elkészítés:
1. A csokit a margarinnal megolvasztom a mikróban.
2. Kikeverem a 2 tojást a cukorral, ami nagyon kevés,
de nem kell megijedni, pont elég:)
4. Hozzákeverem az olvasztott csokis cuccot, és már
mehet is bele a liszt.Valójában pont úgy készül, mint
a brownie általában, tekintve,hogy ez is az, csak fehér:)
5.Ekkor sütőpapíros tepsibe öntjük (picibe!!! az enyém olyan
20x30 cm-es volt) és a tetejére eperlekvárt vagy frissen
pürésített epret teszünk ,amit egy kanál nyelével
márványosra húzunk.
6. Előmelegített sütőben, 180 fokon 20 percig sütjük.