Mindig tartok itthon egy zacskó darált kekszet, hogy amikor
már annyira el vagyok havazva, hogy a sütőt beindítani sincs
időm, akkor is legyen esélyem valami édes finomságot
gyártani.Ez a mai ilyen nap volt, beindult a karácsonyi hajrá,
dolgozunk még hétvégén is, nem tudom magam utolérni.:(
Nálam a kekszgolyó mostanság sajtkrémes változatban fut,
volt már kávés, rózsás, most a mandula aromán akadt meg
a szemem a kincses dobozomban, gondoltam annak a
meggy sem árthat meg a közepén.Egy kedves barátom
szerint ha továbbra is ilyeneket posztolok a Facebook-ra,
az Kecskemét egyik jelentős turisztikai vonzerejévé válhat.:)
Elkészítés:
1. Mindent összegyúrunk, és nem borulunk ki nagyon attól,hogy
az egész massza a kezünkre ragad...
2. Gombócokat formázunk, közepébe fél szem meggyet
teszünk,és kókuszban meghempergetjük.
3. Fogadjuk a dicséreteket.