2013. szeptember 13.

Diós blondie

Azt hiszem,azt már nem kell ecsetelnem,hogy mekkora brownie
rajongó vagyok, így lázba hoz minden olyan süti, ami annak
mintájára készül,és pont olyan  ragacsos a belseje.
Ez recept alapján pont olyannak tűnt...és még megsütve is 
olyannak tűnik! 
Az alap ötletet ITT találtam, de az rögtön szemet szúrt, hogy 
irreálisan sok benne a cukor!Én a bevált brownie-mat is minden 
alakommal egy kicsit kevesebbel sütöm, és élvezem,hogy 
nem a tömény cukoríz dominál benne, hanem a csoki!
Na,ezen felbuzdulva, ebben is jócskán visszavettem a cukrot,
de azt mondom,ha legközelebb sütöm(fogom,mert fincsi!), 
akkor még a mostaninál is kevesebb lesz benne!

Elkészítés:
1. A margarint és a cukrot lassú tűzön megolvasztjuk, majd
10 percig hűlni hagyjuk.
2. Ezután hozzáadjuk a tojást, és minden száraz alapanyagot:
lisztet,sütőport,fahéjat.(én csempésztem bele egy cseppet
az aznap beszerzett kardamomból is...)
3. Sütőpapíros tepsiben 180 fokon 20-25 percig sütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése