Hát kérem, ez a recept egy felfoghatatlan jelenség!
Valójában azért sütöttem meg, mert nem akartam elhinni, hogy
ebből bármi is kisülhet!De kisül!És még mindig nem értem,hogy
HOGY????
A receptet ITT találtam, és este 8kor csoszogtam ki a
konyhába,hogy a végére járjak ennek a rejtélynek.
A furcsaság abban rejlik, hogy se liszt nincs a sütiben, se
semmi zsiradék!Dehát csodák pedig léteznek, és
mindemellett a keksz 3 perc alatt rakható össze, másnap
is csodás az állaga,szóval nem ragozom tovább! :)
Elkészítés:
1. A száraz anyagokat egy villával összekeverem.
2. Hozzákeverem a tojást és a fehérjét.
3. Vizes kanállal diónyi halmokat rakok sütőpapíros tepsire,
egymástól elég messzire,mert terülnek.
4. 180 fokon 10 percig sütöm, puha lesz még, de nyugalom,
mire kihűl, pont jó, ragacsos lesz az állaga.