2014. január 29.

Csokis keksz

Hát kérem, ez a recept egy felfoghatatlan jelenség!
Valójában azért sütöttem meg, mert  nem akartam elhinni, hogy
ebből bármi is kisülhet!De kisül!És még mindig nem értem,hogy
HOGY????
A receptet ITT találtam, és este 8kor csoszogtam ki a 
konyhába,hogy  a végére járjak ennek a rejtélynek.
A furcsaság abban rejlik, hogy se liszt nincs a sütiben, se
 semmi zsiradék!Dehát csodák pedig léteznek, és 
mindemellett a keksz 3 perc alatt rakható össze, másnap
 is csodás az állaga,szóval nem ragozom tovább! :)


Elkészítés:

1. A száraz anyagokat egy villával összekeverem.
2. Hozzákeverem a tojást és a fehérjét.
3. Vizes kanállal diónyi halmokat rakok sütőpapíros tepsire,
egymástól elég messzire,mert terülnek.
4. 180 fokon 10 percig sütöm, puha lesz még, de nyugalom,
mire kihűl, pont jó, ragacsos lesz az állaga.

 
 

5 megjegyzés:

  1. Ez jól hangzik :-))) és jól is néz ki, beleharapnék :-))
    Ez már majdnem paleos :-)) A zsiradék azért nem kell, mert a magoknak magas az olajtartalma :-)))

    VálaszTörlés
  2. Új olvasód vagyok, de ilyen képek és recept után biztosan rendszeres is leszek! :)

    VálaszTörlés
  3. Köszi Lányok!Ajánlom kipróbálásra a kekszet,mert eszméletlen finooooooom!!!!!

    VálaszTörlés
  4. nnnna ezt én is néztem a Piszkénél, ezek után tuti kipróbálom!

    VálaszTörlés
  5. Természetesen nem a Grófúr próbálja ki, hanem én :)

    VálaszTörlés