Ezt a receptet már úgy 1 éve őrizgetem a "ki kell próbálni"
kupacban, még anno Lorainne Pascale-nál láttam, és azonnal
megtetszett, csak OREO hiányban szenvedtem, így váratott
magára a nagy tesztelés! Aztán
Szofi küldött nekem egy csomaggal,
mintha tudta volna, hogy hogy áhítozom rá,
és ezennel elhárult minden akadály!
Jelentem ez a recept egy igen-igen ütős elgondolásra épül, mert
ahogy a puha, ragacsos brownie-ban az ember ráharap azokra
a roppanós, csokiban semmivel sem hitványabb darabokra....
hát az valami egészen döbbenetes ízélmény!!!!!Majd az
októberi brit látogatásom alkalmával be is csempészek
jópár csomag kekszet hazafelé a bőröndbe....:)
Elkészítés:
Szokásos brownie-módon:
1. A csokit a margarinnal együtt megolvasztom a mikróban.
2. A tojást kikeverem a cukorral.
3.Amikor a csokis cucc kihűlt, összeöntjük a kettőt.
4. Hozzáadjuk a lisztet,összetördeljük a kekszeket,
és a tetejére szórjuk.
5.Én most nem tepsiben,hanem muffin sütőben készítettem őket,
10 db lett ebből az adagból.180 fokon 15 perc kellett nekik.