Tovább tombol a golyóláz!Én most csak kullogok Szofi után,
mert ő annyira rajta van a témán, hogy nem lehet vele lépést
tartani! Ezt a receptet is ő avatta fel, azóta már a koleszos
kolleganőim is ezt görgetik ezerrel, úgyhogy én sem
maradhattam ki a sorból. :) Aki szereti a karácsonyi ízvilágot
(én imádom a fahéjat meg a szegfűszeget is) annak ez
telitalálat!
Elkészítés:
1. Az almát megmossuk, megpucoljuk, kicsumázzuk,
nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
A citromhéjjal, citromlével, fahéjjal, szegfűszeggel és a cukorral fedő
alatt puhára pároljuk majd hozzáadjuk a vaníliapasztát.
2. Ha kihűlt annyi darált kekszet adunk hozzá, hogy gyúrható
masszát kapjunk belőle.
3. Formázzunk diónyi golyókat és fahéjas porcukorban forgassuk
meg őket.
ez nagyon jó ötlet, nagy sikere volt, kösziii!tina
VálaszTörlés