Én ezt a golyógyártást már régebben felfedeztem magamnak,
de most tesókám is rákattant a témára, úgyhogy dobáljuk át
egymásnak félóránként a jobbnál jobb recepteket!
Ezt is tőle kaptam, náluk nagy sikere volt, hát mit
mondjak, nálunk is! Akkora, hogy holnap ismét görgetek
valami finomat, majd figyeljetek... :)
Elkészítés:
1. A kekszet a darált dióval összevegyítjük, és annyi
sárgabarack lekvárt adunk hozzá,hogy jól gyúrható
masszát kapjunk.Én még egy csepp rumaromát
is tettem hozzá, nem árt meg neki!
2. Teáskanálnyi golyókat formálunk belőle, amit egy fél óra
hűtés után olvasztott csokiba mártunk.Én fogpiszkáló
segítségével mártogattam.
Ezt néha benne is hagyom, most éppen nem.
3. Még mielőtt megdermed a csoki, megszórjuk egy
kis tortadarával vagy darált dióval.
4. Kb.1 órára hűtőbe tesszük, aztán már lehet is nassolni !
de edik,latom a tieidnek is lett cuki kis talpuk :)
VálaszTörlésIgen,de én sem bánom :)
VálaszTörlés