Hát kérem, ez a recept egy felfoghatatlan jelenség!
Valójában azért sütöttem meg, mert nem akartam elhinni, hogy
ebből bármi is kisülhet!De kisül!És még mindig nem értem,hogy
HOGY????
A receptet ITT találtam, és este 8kor csoszogtam ki a
konyhába,hogy a végére járjak ennek a rejtélynek.
A furcsaság abban rejlik, hogy se liszt nincs a sütiben, se
semmi zsiradék!Dehát csodák pedig léteznek, és
mindemellett a keksz 3 perc alatt rakható össze, másnap
is csodás az állaga,szóval nem ragozom tovább! :)
Elkészítés:
1. A száraz anyagokat egy villával összekeverem.
2. Hozzákeverem a tojást és a fehérjét.
3. Vizes kanállal diónyi halmokat rakok sütőpapíros tepsire,
egymástól elég messzire,mert terülnek.
4. 180 fokon 10 percig sütöm, puha lesz még, de nyugalom,
mire kihűl, pont jó, ragacsos lesz az állaga.
Ez jól hangzik :-))) és jól is néz ki, beleharapnék :-))
VálaszTörlésEz már majdnem paleos :-)) A zsiradék azért nem kell, mert a magoknak magas az olajtartalma :-)))
Új olvasód vagyok, de ilyen képek és recept után biztosan rendszeres is leszek! :)
VálaszTörlésKöszi Lányok!Ajánlom kipróbálásra a kekszet,mert eszméletlen finooooooom!!!!!
VálaszTörlésnnnna ezt én is néztem a Piszkénél, ezek után tuti kipróbálom!
VálaszTörlésTermészetesen nem a Grófúr próbálja ki, hanem én :)
VálaszTörlés