Én cookie-t általában cupcake-kel együtt sütök, mert ugye a
tojásfehérjés frostingból kimarad egy sárgája, és azt nem lehet
veszni hagyni!Viszont ennek a felhasználása annyira primitív, hogy
eszembe se jutott feltenni a blogra, de drága húgom, Szofika
hetek óta nyaggat ezzel a legutóbbi kekszes témával, úgyhogy
az ő kedvéért megosztom ezt a mérhetetlenül bonyolult receptet:)
Ami igazából annyi,hogy a tojássárgához hozzácsapunk kb 10 dkg
lisztet meg 5 dkg vajat, sót, rozmaringot, formázunk belőle
diónyi golyókat,amit a sütőpapíron ellapítunk, és némi reszelt
sajttal a tetején 10-12 percig sütjük, míg aranybarna nem lesz.
Ennyi a titok:)
Na véééééégre!:)) de friss rozmaringot tettél bele vagy szárítottat?
VálaszTörlésMost éppen szárított,őrölt volt itthon,azt.Persze frissel sokkal jobb lenne!
VálaszTörlés