Az idei Karácsony abszolút sztárja volt ez a perec.
Az összes többi aprósüti kitartott Szilveszterig, ő
viszont már csak történelem :) Nagyon szerette az
egész család, és én végtelenül boldog voltam, hogy
az új perecszaggatóm ilyen sikeresen debütált!
Elkészítés:
1. A cukrot, lisztet, fél teáskanál fahéjat,
reszelt narancshéjat elmorzsoljuk
a hideg margarinnal, majd a tojássárgával
tésztává gyúrjuk.
2. Legalább 1 órára hűtőbe tesszük.
3. 4-5 mm vékonyra nyújtjuk, és perec alakúra szaggatjuk.
4. 180 fokon 10-12 percig sütjük őket.
5. Ha kihűltek, olvasztott fehércsokiba mártjuk,
rácsra tesszük, és meghintjük még egy kis
fahéjjal.
Fehércsokis bevonat nélkül is elég finom, nyomdázható is.
VálaszTörlés