2015. március 28.

Cappuccino cake pop

Előkerültek a nyuszik és a tojások a dekoros dobozból, 
mese nincs, Húsvét a láthatáron! Komplett asztali
dísszé lehet komponálni ezeket a popokat néhány barkaág
és a tojások segítségével. Mondjuk tiszavirág életű lesz
a kompozíció, az egyszer tuti, mert a nyalókák rekord 
sebességgel fognak eltűnni az üvegből! ;)
Kellemes húsvéti készülődést kívánok Mindenkinek!



Elkészítés:
1. A tejszínt felmelegítjük, a tűzről levéve hozzáadjuk a cukrot
 és a fehér csokit.Ha felolvadt, hozzáöntjük a kávét és a vanília aromát. 
2. Belekeverjük a darált kekszet, majd ha egynemű, 
gyúrható masszát kaptunk, 15-20 percre betesszük a hűtőbe.
3.Eközben megolvasztjuk az étcsokit.
4. A kihűlt masszából kiskanál segítségével diónyi golyókat formázunk.
5.Mindegyikbe beleszúrunk egy csokiba mártott nyalókapálcát.
Ezután ismét 10-15 perc hűtés következik.
6. Ezután már csak egyesével megmártjuk a sütinyalókákat 
az olvasztott csokiban és hungarocell táblába szúrjuk őket száradni.
7. Ha a csoki megkötött, az olvasztott 2-3 kocka 
fehér csokival csigavonalakat rajzolunk rájuk. 

tipp: még nedves állapotban cukorgyöngyökkel is díszíthetjük őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése