Sokáig azt gondoltam,hogy szentségtörés a brownie-ba bármilyen
extra adalékot vagy ízesítőt tenni,mert az úgy tökéletes,ahogy
van!Na, ez az elméletem ma atomjaira hullott, amikor a piacon
bekerült egy doboz málna a kosárba, és hazafelé menet már azon
kattogott az agyam, hogy vajon mi történne ha én ezt össze-
ereszteném egy kis rózsavízzel meg rengeteg csokival????
Jó múltkor megvettem egy 90 %-os étcsoki táblát, hogy vajon
mi a fenét tud ez egy normál étcsokihoz képest, hát arra is
rá kellett döbbennem, hogy nem ok nélkül sztárolja azt
mindenki, mert kb. egy teljesen új csokiuniverzumba léptem be
általa....na, ezekből a csodákból állt össze ez a brownie,
ami a valaha volt legütősebb, legizgalmasabb, legcsokisabb
brownie-m és IMÁDOM!!!!!!!!!!!
Elkészítés:
Szokásos brownie-módon:
1. A csokit a margarinnal együtt megolvasztom a mikróban.
2. A tojást kikeverem a cukorral.
3.Amikor a csokis cucc kihűlt, összeöntjük a kettőt.
4. Hozzáadjuk a rózsavizet, a lisztet és a málnát, végül
mindennel összekeverjük.
5.Sütőpapíros tepsiben sütjük 180 fokon 15 percig.
A vonalzóval vágott sütiszeletek :) Én is rájöttem a múlt héten, hogy a málna-brownie páros nyerő:)
VálaszTörlés