2013. március 3.

Citromos-sajtkrémes muffin

Tavaszváró, frissítő, üde édesség!És ami nálam mostanság fő
szempont: gyors édesség!!!Amíg kisül a muffin, a sajtkrém is
elkészíthető,és kevesebb mint fél óra alatt pikk-pakk kész
az egész! Szép,mosolygósan napsárga süti, csak felvidulni 
lehet tőle!:)


 Elkészítés:
1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
2. Egy tálban összekeverjük a száraz alapanyagokat: lisztet,cukrot,
sütőport.
3. Egy másikban a nedveseket: tojást,olvasztott vajat,
tejet,joghurtot,vaníliát, citromlevet, citromhéjat.
4. 2 gyors mozdulattal épphogy csak összekevertem a nedveset
a szárazzal,ettől lesz laza, levegős a tészta.
5. Az én 12-es kicsi sütőm 13 perc alatt sült meg
hőlégkeveréssel.
A sajtkrém meg természetesen natúr krémsajtból készült, porcukorral 
és reszelt citromhéjjal habosra keverve.A tetejét pedig nem
borsóval, hanem francia drazséval díszítettem:) 

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép és szinte érzem az intenzív citromot!!!Nyamiii!!!viszont elfelejtettem francia drazsét hozni :D

    VálaszTörlés
  2. Ejjj,tényleg!!!!Na,majd küldök!!!!Vágó nem jön haza mostanság?

    VálaszTörlés